Ga mee op reis door je chakra’s en laat jouw levensenergie weer stromen!

In 10 bijeenkomsten neem ik je mee op reis langs alle chakra’s. Een reis waarin je weer in contact komt met jezelf en waarin we op een zachte manier blokkades gaan verminderen of opheffen. Als dit gebeurt gaat jouw levensenergie weer vrijelijk stromen en wordt jij, je meer bewust van jouw innerlijke kracht en schoonheid. Hierdoor herken je makkelijker de mooie vrouw die je al bent.

We gaan dit doen door middel van meditatie, dans, verschillende vormen van expressie, in de veilige bedding van vrouwen onder elkaar Ook delen we met elkaar wat we op onze reis tegenkomen en zullen we elkaar hierin steunen en spiegelen.

Bijeenkomst 1. In de eerste bijeenkomst maken we kennis met elkaar en gaan we een start maken met onze reis. We gaan leren waar ons energieveld uit bestaat en hoe we hiermee kunnen werken. We maken kennis met de chakra’s en onze aura.

Bijeenkomst 2. Staat in het kader van het eerste chakra. Het hoofdthema van dit chakra is overleving en is gericht op zelfbehoud.
Hoe sta jij in het leven? Zit jij goed in je vel of ben jij aan het over-leven? Hoe zou het zijn om een stevige basis te hebben en te leven vanuit zekerheid, vanuit jouw eigen kracht? 

Bijeenkomst 3. Het tweede chakra. Het hoofdthema is seksualiteit en emotie, gericht op zelfvoldoening. Hoe is dat voor jou? Kan jij vrij zijn in je seksualiteit en kan jij vrij je emoties uiten? We gaan voelen, stromen en bewegen.

Bijeenkomst 4. Het derde chakra. Hoofdthema is kracht, gericht op zelfbeschikking. Ervaar jij je eigen kracht en durf jij vanuit die kracht aanwezig te zijn, of is dit lastig en pas jij je aan, aan je omgeving?
We gaan bekijken hoe het is met onze eigenwaarde en hoe we ons uiten in actie en emoties.

Bijeenkomst 5. Het vierde chakra. Hoofdthema liefde, gericht op zelfacceptatie.
Hoe is het met de liefde? Zet jij jezelf achteraan in de rij en zorg jij eerst voor de mensen om je heen, of kan jij jezelf op de eerste plaats zetten?
We gaan ervaren hoe het is met onze zelfliefde, zelfacceptatie en compassie en onderzoeken hoe we een goede balans houden in geven en ontvangen.

Bijeenkomst 6. Het vijfde chakra. Hoofdthema communicatie, gericht op Zelfexpressie.
Durf jij je uit te spreken? Durf jij jezelf in de spotlight te zetten? Hoe uit jouw creativiteit zich?
We gaan onze expressie en creativiteit onderzoeken.

Bijeenkomst 7. Het zesde chakra. Hoofdthema is intuïtie, gericht op zelfreflectie.
Reageer jij op je buikgevoel of reageer jij vanuit je hoofd? Hoe zou het zijn om op dat buikgevoel te vertrouwen? We gaan kijken hoe we vanuit onze intuïtie kunnen leven.

Bijeenkomst 8. Het zevende Chakra. Hoofdthema is weten, gericht op zelfkennis.
Heb jij weleens een gedachte, beeld, gevoel of een innerlijk weten waarvan je denkt huh? Ben ik dat, hoe weet ik dat. Hoe zou het zijn als jij dit vaker hebt en erop kunt vertrouwen dat jij veel meer weet dan je denkt te weten? We gaan oefenen om jouw bewustzijn te ontdekken en te benutten.

Bijeenkomst 9. Samenvatting en herhaling chakra 1 t/m 4.

Bijeenkomst 10. Samenvatting en herhaling chakra 5 t/m 7.

Wie ben ik.

Ik ben Christa Bruijning, vrouw, spiritueel wezen en op reis naar mijn essentiële zelf. Ik ben energetisch coach en heb mijn eigen praktijk. Als energetisch coach werk ik met levensenergie. Dit betekent dat ik samen met mijn cliënten kijk waar er energie in beweging wil komen en wat er gezien wil worden. Dit is heel divers en voor mij is elke cliëntsessie een cadeau. Soms is iets kleins aangeraakt en geeft dit een grootse verandering.

Jouw investering
Є 275,- voor 10 bijeenkomsten van 2 uur.

Wil je eerst kijken of dit iets voor jou is? Schrijf je dan in voor de eerste bijeenkomst De investering voor deze bijeenkomst is  € 40,00

Mocht je daarna door willen gaan dan is jouw totale investering ook € 275,00 en betaal je vóór de tweede les het restant á € 235,00

Vroegboek korting
Jouw investering is € 235,00 voor 10 lessen bij inschrijven en betalen vóór 25 september 2022. Daarbij krijg je een quick scan van je chakra’s van een half uur
(á € 40,=), in de week voorafgaand aan de eerste bijeenkomst.

Vriendinnenkorting
Schrijf je samen in en ontvang een korting van € 12,50 p.p.

Wanneer
Voor 2023 is er nog geen nieuw datum bekent. Waarschijnlijk start ik begin 2024. De groep bestaat uit maximaal 10 vrouwen.

Als belangstelling hebt stuur mij een mail dan zet ik je op de lijst en krijg je bericht zodra de data bekent zijn:

welkom@praktijk-chayah.nl  

Bij inschrijving van minimaal 5 vrouwen gaan we van start.
De bijeenkomsten zijn op zondag.

Zorg dat je makkelijk zittende kleding aan hebt. Neem (antislib) sokken mee (in de zaal zijn schoenen niet toegestaan). 

 

Data van de bijeenkomsten worden zodra bekend hieronder getoont

1e bijeenkomst   

 6e bijeenkomst  

2e bijeenkomst  

 7e bijeenkomst 

3e bijeenkomst  

 8e bijeenkomst 

4e bijeenkomst 

 9e bijeenkomst 

5e bijeenkomst  

10e bijeenkomst  

 

Ik verheug me erop je te ontmoeten en samen deze reis te maken.

Christa

Gratis Cursussen

Hier vindt je binnenkort wat ik gratis aanbied

Online Cursussen

Hier vindt je binnenkort mijn online aanbiedingen.

Klaar om te starten?

Neem contact op of maak een account aan