Reiki behandeling

Energetisch Consult

Voetreflex Behandeling

Wat is Reiki.

De term reiki bestaat uit twee Japanse karakters (kanji), te weten 霊 rei (‘geest’ of ‘ziel’) en 気 ki (‘energie’ of ‘levenskracht’). De vertaling van Reiki is spirituele energie of levensenergie. Iedereen is in bepaalde mate in staat om zichzelf te genezen met behulp van (positieve) energie, die een helende werking op ons lichaam en onze geest kan hebben. Dit vermogen is echter bij de meeste mensen niet ontwikkeld.

In de Zomer van 2018 heb ik mijn Reiki graad I en II behaald. Hierin heb ik geleerd om door handoplegging jouw levensenergie weer in beweging te brengen.

Wat kunnen we samen bereiken?

inhoud consult

Tijdens een Reiki behandeling breng ik jouw levensenergie weer in beweging en zal ik energieblokkades verminderen of verwijderen. Dit doe ik door middel van mijn handen op verschillende plaatsen op je lichaam te houden. Je ligt bij de behandeling op een behandeltafel zowel op je rug als op je buik. Als dit fysiek niet comfortabel is kan je tijdens de behandeling op een stoel plaats nemen. De behandeling duurt ongeveer een uur.

Het is ook mogelijk dat ik je op afstand behandel. Dan spreken we een tijdstip af. Tijdens de behandeling ga je rustig zitten of liggen. Zorg dat je niet afgeleid wordt.

Na de behandeling hebben we telefonisch contact om de behandeling door te spreken.

De eerste behandeling vindt altijd in mijn praktijk plaats.