Webshop

Supplementen

Waarom zou je voedingssupplementen nemen?

In een ideale wereld voorzien een uitgebalanceerd dieet en een gezonde lifestyle ons van alle voedingsstoffen die we nodig hebben. De realiteit is echter dat dit in het moderne leven niet altijd het geval is. Drukke routines, momenten waarop we onszelf verwennen en volle agenda’s kunnen ons soms wegleiden van het pad naar optimaal welzijn.

Dat is waar voedingssupplementen aan bod komen. Ze zijn geen vervanging van een gezond dieet, maar vooral een ondersteuning op weg naar een gezond leven. Ontdek ons assortiment van zorgvuldig samengestelde producten, ontworpen om als ondersteuning te dienen in je zoektocht naar volledig welzijn van het lichaam.

De prijs is de prijs voor klanten, die geen lid zijn.
Wil je 24% korting ontvangen? wordt dan Lid van Young Living.

Hieronder komen alle verkrijgbare Supplementen van Young Living.

Houdt deze pagina in de gaten om te zien wanneer deze zijn toegevoegd. Tot die tijd kun je op de site van Young Living zelf kijken en als je geen lid wilt worden maar wel supplementen wilt bestelen stuur mij dan een mail en ik bestel ze voor je.

LET OP: Ik bestel de supplementen elke maandag. Dit zijn alle bestellingen van de week ervoor. Dit betekent dat ik de oliën na ontvangst verstuur,  de levertijd is max. 14 dagen. Als er een olie niet leverbaar is op korte termijn dan ontvang je hierover bericht.

Enig resultaat

Ontvang 24% korting als lid van Young Living

Als lid van Young Living ontvang je 24% korting op al je aankopen.
Dit lidmaatschap is voor 1 kalenderjaar en wordt verlengt als je
minimaal 1x per jaar een bestelling doet van minimaal 50 PV punten.

Telefoon

06-47886262

Locatie

Het kasteel 220
7325 PR  APELDOORN

Email

welkom@praktijk-chayah.nl

Openingstijden

Maandag-Donderdag: 09:30 – 16:00
webshop 24/7